​Telefonnummer: 66 18 85 27 & 65 32 16 49  mobilnr.: 20 43 67 06

Murer udfører betonarbejde i høj kvalitet​

Hos P. Hansen & Co. A/S og Nissen & Co. A/S i Odense på Fyn murer og udfører vi betonarbejde. Vi er en alsidige beton- og murerforretning, der løser alle opgaver inden for faget. Derfor tager vi også gerne imod specielle udfordringer, som kræver en særlig ekspertise af en murer.

Det er en tillidssag, når vi murer for kunderne

​Vi har løst mange forskellige opgaver som murer og betonarbejder i Odense og på resten af Fyn. Vi har udført renoveringer og nybyggerier samt om- og tilbygninger for både private og professionelle bygherrer. Vi løser også opgaver i forbindelse med fredede bygninger. Derudover løser vi også alle opgaver inden for beton, og det kan være alt lige fra et lille fundament, der skal støbes i jorden, til større in situ-støbninger, der skal udstøbes med forskalling i flere etager.

Det er en tillidssag, når vi murer og arbejder med beton, og derfor stiller vi gerne vores erfaring til rådighed, hvis du har spørgsmål vedrørende materialevalg, kvalitet og økonomi. Derpå kan vi tilbyde en skræddersyet løsning. Vi bistår gerne i alle byggeriets faser, herunder omkring rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring som murer, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer. Derved kan vi altid tilbyde vores kunder en høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os hvis du skal bruge en professionel murer og betonarbejder i Odense på Fyn. Du kan enten ringe til os på telefon 66 18 85 27, eller du kan skrive en e-mail til ph@nissen-co.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Firmanavn & CVR

​P. Hansen & Co

CVR: 19964981

Adresse

Nistedvej 70
5270 Odense N

​Postbox 43 

5300 Kerteminde