​Telefonnummer: 66 18 85 27 & 65 32 16 49  mobilnr.: 20 43 67 06

Kloakmester udfører kloakservice og gravearbejde​

P. Hansen & Co. A/S og Nissen & Co. A/S i Odense på Fyn er autoriseret kloakmester, og vores autorisationsnummer er kful-05098. Kloakmester Per Hansen er registreret som teknisk ansvarlig. 

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S foretager ekstern kontrol af vores kvalitetssikringssystem, således at du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden hos din os.

Vi udfører alle opgaver som kloakmester

​En kloakmester kan udføre alle opgaver i forbindelse med afløbsledninger og kloaksystemer, herunder at grave og lægge rør. Det betyder, at vi kan lave helt nye afløbsinstallationer, eller vi kan udvide et bestående kloaksystem. Dertil kommer, at vi tilbyder ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Vi har også store kompetencer inden for arbejde med trykledninger og pumpestationer for blandt andet forsyningsselskaber i Odense og på resten af Fyn. Vi kan med andre ord løse både små og store opgaver for private, erhverv og professionelle bygherrer.

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som ordinær rensning, reparation og vedligeholdelse af kloakanlæg. Vi benytter TV-inspektion til at afsløre og udbedre brud på kloaknettet, og vi hjælper gerne med at formidle kontakten til dit forsikringsselskab, hvis du har en forsikringsskade.

Vi benytter vores egne maskiner i vores arbejde som kloakmester, og vi har alt fra en lille minigraver til større bæltemaskiner og rendegravere.

Ring til os for at høre mere om vores kloakservice

​Du er velkommen til at kontakte vores kloakmester for at høre mere om vores kloakservice i Odense på Fyn, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 66 18 85 27, men du kan også skrive til os på ph@nissen-co.dk.​​

Vi er autoriseret kloakmester, og er tilsluttet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol.

Firmanavn & CVR

​P. Hansen & Co

CVR: 19964981

Adresse

Nistedvej 70
5270 Odense N

​Postbox 43 

5300 Kerteminde