​Telefonnummer: 66 18 85 27 & 65 32 16 49  mobilnr.: 20 43 67 06

​Entreprenør til hoved- og fagentrepriser

​P. Hansen & Co. A/S og Nissen & Co. A/S er den lokale entreprenør i Odense på Fyn. Vi er samtidig murermester og autoriseret kloakmester, ligesom vi også laver alt inden for jord og beton. Vi kan derfor udføre en lang række hovedentrepriser som entreprenør for private boligejere, erhverv og institutioner samt for professionelle bygherrer.

Få udført grave-, beton- og murerarbejde af din entreprenør

​Som entreprenør arbejder vi først og fremmest med byggeri og anlæg, men vi udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. De typiske opgaver for en entreprenør er ofte kloak-, grave-, beton- og murerarbejde, herunder forskellige former for belægningsarbejde. Vi udfører endvidere punktrenovering og lignende arbejde.

Til vores arbejde som entreprenør har vi har vores egen maskinpark. Vores maskiner udgør blandt andet bæltemaskiner, rendegravere, minigravere og lignende samt kloak-TV til TV-inspektioner. Derved kan vi udføre alle nødvendige opgaver i vores daglige arbejde.

Hos P. Hansen & Co. A/S og Nissen & Co. A/S i Odense på Fyn lægger vi vægt på, at alle vores kunder altid er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, høj kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har det optimale resultat som mål.

Henvend dig gerne til os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde som entreprenør i Odense på Fyn. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan skrive til os på e-mail ph@nissen-co.dk, men du kan også ringe til os på telefon 66 18 85 27.​

Firmanavn & CVR

​P. Hansen & Co

CVR: 19964981

Adresse

Nistedvej 70
5270 Odense N

​Postbox 43 

5300 Kerteminde